Over mij

Mijn naam is Wesley en ik ben een groot liefhebber van de Efteling. Het is een hobby waarbij ik vaak kan genieten van leuke attracties, entertainment, plezier met vrienden en even weg ben van het dagelijks leven.
Het is allemaal een paar jaar geleden begonnen met een abonnement dat ik om het jaar kreeg. In 2010 was ik vaker gegaan dan toen normaal was en ik vond het steeds leuker worden! Sindsdien heb ik elk jaar een abonnement gehad en is de hobby veel verder gegroeid.
Ik heb daardoor ook veel vrienden leren kennen die ook vaak naar het park gaan en/of dezelfde hobby delen.
Zo is een dagje Efteling nooit hetzelfde!

Je vraagt je vast al af of zo vaak Efteling niet gaat vervelen of saai wordt. Het antwoord is: Nee! 🙂 In het park blijf ik mij altijd verwonderen. Van de attracties tot het entertainment, Ik geniet er elke keer weer van. Tijdens de zomerperiode als het wat drukker is, geniet ik vooral van het entertainment en plezier met vrienden, vaak ga ik dan ook weinig in attracties. In de winterperiode is het nèt zo leuk, er is veel entertainment (in het weekend) en vaak is het er best rustig. In deze periode ga ik dan ook veel meer in alle (binnen-)attracties.
Redenen waarom de Efteling nooit saai wordt is dat er regelmatig nieuwe attracties en sprookjes enz worden gebouwd en met onderhoud soms worden aangepast.

Ook blijft de Efteling vernieuwen in het aanbod in onder andere entertainment, decoraties, souvenirs en is het park ook actief op de social media en zijn er regelmatig leuke win- of spaaracties in winkels en op internet. Het is dan ook leuk om vanalles te verzamelen van de Efteling, en dit vind ik ook erg leuk om te doen. Je ziet altijd wel weer iets leuks! Al die spullen stel ik dan tentoon in mijn eigen kamer vol wonderen.

Zoals ik al vertelde heb ik een abonnement op de Efteling en ga ik meestal elk weekend en soms doordeweeks naar het park. Vaak ben ik met een paar vrienden, maar niet altijd. Soms ga ik ook wel eens alleen naar het park om op mijn gemak te kunnen filmen en fotograferen. Dat is ook een hobby van mij. Voornamelijk filmen vind ik erg leuk om te doen en hier ben ik dan ook erg veel mee bezig. Thuis bewerk ik alles en probeer er de leukste video’s van te maken! Deze ga ik vervolgens op Youtube uploaden en ik krijg er vaak leuke reacties op. Dat motiveert mij dan weer om verder te gaan en met de tips die ik krijg probeer ik mijzelf steeds te verbeteren. Je kunt al mijn video’s in HD vinden op mijn
Youtube-kanaal waarmee ik al zes jaar bezig ben en waarop ik inmiddels al meer dan 28.000 abonnees heb waar ik heel trots op ben!

Ook ben ik actief op verschillende social media waar ik mijn video’s deel en updates uit het park plaats als er wat nieuws te bewonderen is. Alle links kun je bekijken op deze pagina.

Ik hoop dat jullie mij nu iets beter kennen en wie weet komen we elkaar tegen in de Wereld vol Wonderen!

Twinkelende groet,

Eftelwesley